Best på nett

Artikkelen er fra nyhetsarkivet til Det norske.

26. september 2014

Det norske oljeselskap har Norges beste hjemmeside, den nest beste digitale årsrapporten, og en av de fem beste trykte årsrapportene. Det har juryen for Farmandprisen bestemt.

Farmandprisen er Norges mest prestisjefylte pris for vurdering av selskapers årsrapport og hjemmesider.

I klassene for børsnoterte selskap deltar de mest ressurssterke og toneangivende norske selskapene. Disse har tradisjonelt også de beste nettsidene og årsrapporten.

T.AndaKommunikasjonsdirektør Torgeir Anda er stolt over prisdrysset fra Farmand:

Vi får gull, sølv og en plassering blant de fem  i alle klassene vi er med i, det skal vi være stolte over. Vi er en liten kommunikasjonsavdeling som gjør mye selv sammenlignet med de andre store selskapene. Det krever mye jobb, men kommunikasjonsteamet har virkelig levert. I denne bransjen er det ikke mange muligheter til å få arbeidet vårt uavhengig vurdert, Farmandprisen er den klart viktigste. Kommunikasjon er å bli sett – og forstått. Det ser ut som vi har lykkes med det.

Hjemmesiden detnor.no ble belønnet med gull, foran AF Gruppen, med DOF ASA på tredjeplass. Nominerte var Kværner ASA og Hexagon Composites ASA. Vi har vært med i konkurransen en gang før, i 2010, da kom vi på tredje plass.

Dette sier juryen innledningsvis om Det norskes hjemmeside; «detnor.no er en nyttig nettside med bunnsolid innhold, god struktur, tydelige menyer og meget bra brukervennlighet. Juryen gir også ros for et tiltalende uttrykk, funksjonelt design, samt gode tilpasninger og tilrettelegginger.»

Den digitale årsrapporten fikk sølv, i år som i fjor. Gullvinner i år var Posten Norge, med Moelven Industrier på tredje. Nominerte var Forsvarets forskningsinstitutt og Cermaq.

Den trykte årsrapporten vår var nominert som en av de fem beste. Denne klassen ble vunnet av Statoil, foran AF Gruppen og Marine Harvest.

Farmand Farmandstatue