Det norske på langs

Artikkelen er fra nyhetsarkivet til Det norske.

9. mai 2011

Tre geologistudenter fra NTNU har tilbakelagt seg strekningen fra Lindesnes til Nordkapp og Skjærtorsdag 21. april nådde to av de målet.

Det norske har vært stolt sponsor av de sporty guttene på veien nordover og gratulerer med vell gjennomført tur!

LindesnesTuren var ment å vare i 100 dager for de 3 studentene og startskuddet gikk 10.januar 2011 fra Lindesnes. Dessverre kom en kneskade i veien for Lars som måtte bryte 23. januar, men Andreas og Torstein fortsatte turen nordover med pågangsmot og glede.

”Vi har møtt mange trivelige folk, opplevd utrolig mange flotte fjellområder og generelt sett hatt en helt fantastisk tur! Det har blitt Nordkappmange oppturer og nedturer på veien men i ettertid blir både det positive og det negative gode minner og nyttige erfaringer!”På bildet ser vi Andreas og Torstein vell fremme på Nordkapp etter 102 dager til fots eller med ski på beina.

Guttene har underveis oppdatert sin turblogg med bilder og status som kan sees via denne linken: http://detnorskepalangs.blogspot.com/

Panorama

Om Det norske:
Det norske er nest størst i antall operatørskap, lete- og borevirksomhet på norsk sokkel. Det offensive leteprogrammet er det største et uavhengig norsk selskap noen gang har gjennomført på norsk sokkel. Det norske driver virksomheten på en sikker og ansvarlig måte i nært samarbeid med myndighetene. Det norske skal i 2011 delta i over 10 boreoperasjoner som operatør eller partner.

Det norske har rundt 200 ansatte. Selskapets hovedkontor er i Trondheim. Selskapet har også kontorer i Stavanger, Oslo og Harstad. Det norske er notert på Oslo Børs (‘DETNOR’).