Det norske velger Software Innovation

Artikkelen er fra nyhetsarkivet til Det norske.

3. april 2013

Det norske oljeselskap ASA har valgt ProArc fra Software Innovation for å kvalitetssikre dokumentasjon i utbyggingen av Ivar Aasen-feltet.

Proarc

Det norske skal bruke dokumenthåndteringsløsningen ProArc fra Software Innovation som verktøy for å kvalitetssikre prosjektdokumentasjonen på Ivar Aasen-utbyggingen.

Frem til den første olje etter planen kommer i oktober 2016, anslår Det norske som operatør at de vil håndtere mellom 50.000 og 100.000 prosjektdokumenter tilknyttet en rekke underleverandører.

Vi hadde stort behov for en dokumenthåndteringsløsning som kunne understøtte et prosjekt av en slik dimensjon, og som kan knytte ansatte i Trondheim, Oslo, London, Singapore og Sardinia sammen på én felles plattform. Vi valgte ProArc ut fra både funksjonalitet, pris, og gode kundereferanser, sier prosjektleder Asbjørn Mangerud i Det norske.

Det norske trenger en løsning for å følge opp dokumentleveranser, og samtidig et arkivsystem, der den store informasjonsmengden kan lagres og deretter sendes videre til drift.

ProArc er allerede satt i produksjon og skal i første omgang brukes av 400 brukere.

– At løsningen fra Software Innovation velges av Det norske oljeselskap og brukes i et utbyggingsprosjekt som Ivar Aasen, gjør oss veldig stolte. Det er gledelig at vi nå er valgt som samarbeidspartner for en av de største og mest ambisiøse operatørene, sier Torstein Harildstad, administrerende direktør i Software Innovation.

Det norske er operatør for Ivar Aasen (lisens 001B) med 35 prosent eierandel. De andre rettighetshaverne er Statoil (50 prosent) og Bayerngas Norge (15 prosent).

 

Mer om Ivar Aasen