Farmandpris for årsrapport på nett

Artikkelen er fra nyhetsarkivet til Det norske.

20. september 2013

Det norske fikk sølv for publisering av årsrapporten på nett. Farmandprisen er ”norgesmesterskap” for årsrapporter og hjemmesider for norske selskaper. Dette er Skjermdump av årsrapport på netttredje gang Det norske er nominert til Farmandprisen. Også i 2012 var selskapet nominert i kategorien beste nettpublisering. I 2009 vant Det norske tredjeplass for beste hjemmeside.

Kommunikasjonsdirektør Torgeir Anda er svært fornøyd med utmerkelsen.

Farmandprisen viser at vi lykkes med presentasjonen av våre viktigste begivenheter i 2012.  Denne prisen kommer like etter at vi , sammen med Headspin, er nominert i to klasser for vår  årsrapportfilm i ”verdensmesterskapet for selskapspresentasjoner” i Cannes. Vi har lagt vekt på historiefortelling om hvem vi er og om Det norske oljeeventyret. Det har tydelig falt i smak.  Det er hyggelig at vi med en liten stab klarer å hevde seg blant de største selskapene i Norge. Nå er målet å slå Statoil som denne gang kom foran oss, sier Torgeir Anda.

Årsrapporten på nett kan du se her.

Tone Hagh og Hanne Marstrand på utdeling av Farmandprisen i Oslo 12. september 2013.Farmandprisen deles ut årlig og har siden 1955 delt ut heder og ære til selskap med de beste og mest komplette årsrapporter. Fem selskap blir nominert i hver klasse, og de tre beste blir premiert. Årets pris var den 59. som ble delt ut.