Innsidere kjøper aksjer

Artikkelen er fra nyhetsarkivet til Det norske.

24. februar 2011

Teitur_PoulsenFinansdirektør, direktør leting og prosjektleder for sørlige Nordsjø har kjøpt aksjer i Det norske 23. og 24.februar.

Finansdirektør Teitur Polsen har torsdag 24. februar kjøpt 8.300 aksjer i Det norske oljeselskap. Aksjene ble kjøpt til en gjennomsnittspris på NOK 27.

Etter transaksjonen har Poulsen til sammen 40.460 aksjer i Det norske.

Larsen

Vidar Bergo Larsen, direktør leting i Det norske har onsdag 23. februar kjøpt 7.500 aksjer til en kurs av NOK 26,50.

Larsen eier etter dette personlig eller i gjennom selskap han kontrollerer totalt 40.864 aksjer i Det norske oljeselskap ASA.

 

 

AubertKristin Aubert, prosjektleder for sørlige Nordsjø og de ansattes vararepresentant i styret, har onsdag 23. februar kjøpt 4.500 aksjer i Det norske.

Til sammen kontrollerer nå Aubert 17.303 aksjer i Det norske oljeselskap.

Det norske oljeselskap er notert på Oslo Børs med ticker DETNOR.

Se mer om aksjen her.

Om Det norske:
Det norske er nest størst i antall operatørskap, lete- og borevirksomhet på norsk sokkel. Det offensive leteprogrammet er det største et uavhengig norsk selskap noen gang har gjennomført på norsk sokkel. Det norske driver virksomheten på en sikker og ansvarlig måte i nært samarbeid med myndighetene. Det norske skal i 2011 delta i over 10 boreoperasjoner som operatør eller partner.     

Det norske har rundt 200 ansatte. Selskapets hovedkontor er i Trondheim. Selskapet har også kontorer i Stavanger, Oslo og Harstad. Det norske er notert på Oslo Børs (‘DETNOR’).