Internasjonale filmpriser til Det norske

Artikkelen er fra nyhetsarkivet til Det norske.

18. oktober 2013

På Cannes Corporate Media and TV Awards fikk Det norske og Headspin første- og andreplass for filmen «Det norske oljeeventyret». Filmfestivalen er verdens største og bransjens viktigste. Kommunikasjonsdirektør Torgeir Anda er ydmyk og stolt over prisene.

«Dette er fantastisk! Første og andreplass for årsrapportfilmen er en bekreftelse på at vi er en av de beste i klassen, også internasjonalt. Dette er en stor utmerkelse til oss og Headspin og til vårt gode samarbeid».

Årsrapportfilmen fikk andreplass i kategorien intern kommunikasjon og førsteplass for beste grafikk og annimasjon. Øyvind Ingul, administrerende direktør i Headspin, er svært fornøyd med prisene. «Dette er en av de viktigste prisene vi kan få. Prisene hadde ikke vært mulig uten et godt og innovativt samarbeid med Det norske. Og ikke uten et modig Det norske som tørr å gjøre ting annerledes», sier Ingul.

Cannes Corporate Media and TV Awards  ble arrangert for fjerde gang 17. oktober. 719 bidrag fra 40 ulike land ble sendt inn til konkurransen.

Representanter fra Headspin og Det norske mottar pris. Fra høyre Per Ole Aabakken, Hanne Marstrand, Tone Hagh, Andreas Wivestad og Njål Brekke.

Representanter fra Headspin og Det norske med prisene. Fra høyre Per Ole Aabakken, Hanne Marstrand, Tone Hagh, Andreas Wivestad og Njål Brekke.