Invitasjon til presentasjon av resultat for 1. kvartal 2009

Artikkelen er fra nyhetsarkivet til Det norske.

28. april 2009

Det norske oljeselskap ASA («DETNOR») presenterer sitt delårsresultat for 1. kvartal 2009 i Oslo tirsdag 12. mai. Presentasjonen vil finne sted på Shippingklubben i Haakon VII gt. 1 fra klokken 08.15. Frokost vil bli servert fra klokken 08.00.

Vennligst send påmelding via registreringsskjema på www.finansanalytiker.no innen 11. mai klokken 12.00.

Det vil også være mulig å følge kvartalspresentasjonen live via webcast fra hjemmesiden. Mer informasjon om dette kommer.

Selskapet vil være representert ved adm. dir. Erik Haugane, finansdirektør Finn Øistein Nordam, IR-sjef Knut Evensen og kommunikasjonssjef Torgeir Anda.

Dette er Det norske (`DETNOR`):
Det norske er det nest største selskapet på norsk sokkel som operatør for 27 lisenser, og med deltakelse i totalt 47 lisenser. Det norske er operatør for Frøyutbyggingen og vil i 2009 operere ni letebrønner i Nordsjøen og Norskehavet. Selskapet har sin virksomhet kun på norsk sokkel.

Det norske har i dag 130 ansatte, og veksten fortsetter. Selskapets forretningskontor er i Trondheim. Hovedkontorfunksjoner er delt mellom Oslo og Trondheim. Selskapet har også kontorer i Harstad og Stavanger.