Julegave fra Det norske til Frelsesarmeen

Artikkelen er fra nyhetsarkivet til Det norske.

23. desember 2014

Årets julegave til de ansatte i Det norske er å gi økonomisk støtte til Frelsesarmeens julegryte. Pengestøtten er på 170 000 kroner og skal gå til Frelsesarmeens juletilstelninger.

Det norske har 515 medarbeidere fordelt på fire kontorer i Norge. Beløpet som tildeles utgjør 330 kroner per ansatt.

– Vi vet at det er mange i Norge som trenger varme, omsorg og oppmuntring i julen, og selskapet håper denne økonomiske støtten kan gjøre en forskjell og bidra til en litt hyggeligere julehøytid hos Frelsesarmeen», sier Rolf Jarle Brøske, kommunikasjonsdirektør i Det norske.

Frelsesarmeen Harstad

Det norskes Terje Solheim med det glade budskap ved gryta i Harstad

Totalt 170 000 kroner blir gitt fra de ansatte i Det norske som økonomisk tilskudd til Frelsesarmeens julegryte i de byer selskapet har aktivitet. Det vil si i Trondheim, Stavanger, Harstad og Oslo. Å bidra til et veldedig formål er selskapets julegave til de ansatte.

– Det norske ønsker å bidra positivt til samfunnet rundt oss, og jeg har inntrykk at dette er et tiltak som gleder våre ansatte. Vi har valgt Frelsesarmeens aktiviteter i de byer vi har kontorer, da Frelsesarmeen gjør en betydelig innsats i julen for de som trenger det mest, sier Brøske.

Det vil bli gjennomført en overrekkelse av pengegaven ved selskapets kontorer i løpet av desember. Ved Frelsesarmeens velferdssenter i Stavanger var det HMS-direktør Leif Gunnar Hestholm som overrakte gaven til diakon Gro Marit Westly.

Frelsesarmeen Stavanger

Gro Marit Westly og Leif Gunnar Hestholm i gang med gavepakking Stavanger

– Tusen takk, dette er en fantastisk raus gave fra de ansatte i Det norske. Pengene går til vårt omsorgsarbeid de som trenger hjelp og støtte i hverdagen, forteller diakonen mens hun pakker julemat til trengende.

I Stavanger skal Frelsesarmeens velferdssenter pakke 350 pakker med mat, leker og annet forskjellig forbruksvarer som mange blir svært glad for nå i julen.

– Men vi gir også mat, frokost og annen hjelp til mange grupper i samfunnet, slik som rusavhengige, fattige, ensomme, og innvandrere, forklarer Westly.

GOD JUL!