Ny samarbeidsavtale med Viking Fotball

Artikkelen er fra nyhetsarkivet til Det norske.

23. februar 2016

Det norske har signert en ny samarbeidsavtale med Viking Fotballklubb i Stavanger. Den treårige avtalen øker selskapets synlighet, og understreker Det norskes samfunnsengasjement, hvor aktiviteter for barn og unge i lokalsamfunnet er et viktig bidrag.

Samarbeidsavtalen er den første Det norske inngår i Stavanger-området etter oppkjøpet av Marathon Oil i 2014. Avtalen som er over tre år innebærer blant annet arena- og draktreklame, adgang til egen losje, billigere kontorleie hos Viking Konferansesenter, samt en rekke andre eksponeringsmuligheter.  Ansatte i Det norske vil også kunne ta del i en rekke aktiviteter i regi av Viking.

Fra venstre; kommunikasjonsdirektør Rolf Jarle Brøske i Det norske, dalig leder Eirik W. Henningsen og salgssjef Kjartan Salvesen i Viking Forball.

Fra venstre; kommunikasjonsdirektør Rolf Jarle Brøske i Det norske, daglig leder Eirik W. Henningsen og salgssjef Kjartan Salvesen i Viking Fotball.

– Jeg er svært fornøyd med en slik bred samarbeidsavtale som også ivaretar vårt lokale samfunnsengasjement i Stavanger. Viking fotballklubb arbeider aktivt overfor barn og unge, der målet ikke bare er fotball og sport, men også å skape gode holdninger, forebygge mobbing og skape et inkluderende nærmiljø. Viking støtter også en rekke humanitære og frivillige hjelpeorganisasjoner, sier kommunikasjonsdirektør Rolf Jarle Brøske i Det norske. Han legger til at Viking-lokalene også kan brukes til ekstra konferanse- og møterom for vårt Stavangerkontor i Jåttavågen som ligger et steinkast fra stadion.

vikingkontrakt04– For oss er dette svært gledelig. Vi kjenner selskapet godt og er gode naboer her i Jåttavågen.  Vi satte ekstra stor pris på at avtalen ble treårig, noe som muliggjør forutsigbarhet i et for tiden noe vanskelig marked. Vi skal strekke oss langt for at Det norske skal få en god service og profilering, sier salgssjef Kjartan Salvesen i Viking Fotballklubb.