Presentasjon av resultat for 2. kvartal 2009

Artikkelen er fra nyhetsarkivet til Det norske.

6. juli 2009

Invitasjon til presentasjon av resultat for 2. kvartal 2009. Det norske oljeselskap ASA («DETNOR») presenterer sitt delårsresultat for 2. kvartal 2009 i Oslo tirsdag 18.august.

Presentasjonen vil finne sted på Hotel Continental i Stortingsgt 24/25 fra klokken 08.15. Frokost vil bli servert fra klokken 08.00.

Vennligst send påmelding via registreringsskjema på www.finansanalytiker.no innen 17. august klokken 12.00. Det vil også være mulig å følge kvartalspresentasjonen direkte overført via webcast på våre hjemmesider.

Selskapet vil være representert ved adm. dir. Erik Haugane, finansdirektør Finn Øistein Nordam, IR-sjef Knut Evensen og kommunikasjonssjef Torgeir Anda.

Dette er Det norske (`DETNOR`):
Det norske er det nest største selskapet på norsk sokkel som operatør for 28 lisenser, og med deltakelse i totalt 50 lisenser. Det norske er operatør for Frøyutbyggingen og vil i 2009 operere ni letebrønner i Nordsjøen og Norskehavet. Selskapet har sin virksomhet kun på norsk sokkel.

Det norske har i dag 140 ansatte, og veksten fortsetter. Selskapets forretningskontor er i Trondheim. Hovedkontorfunksjoner er delt mellom Oslo og Trondheim. Selskapet har også kontorer i Harstad og Stavanger.