Ledige stillinger

Ledige stillinger

Aker BP er et fullverdig oljeselskap med virksomhet innen leting, utbygging og drift. Ved tildelingen i forhåndsdefinerte områder 2016 fikk Aker BP tildelt 21 nye utvinningstillatelser (lisenser), hvorav 13 nye operatørskap. Vi er en betydelig aktør på norsk sokkel med lisenser i Nordsjøen, Norskehavet og Barentshavet.

Selskapet er operatør for feltene Ula, Tambar, Valhall, Hod, Skarv, Alvheim og Ivar Aasen. Samlet nettoproduksjon i 2016 var rundt 118 200 fat oljeekvivalenter per dag. Vi er i dag rundt 1300 ansatte fordelt på hovedkontoret på Fornebu utenfor Oslo og avdelingskontorer i Stavanger, Trondheim, Sandnessjøen og Harstad.

Vår visjon er å skape den ledende uavhengige lete- og produksjonsselskapet.

For tiden har vi disse ledige stillingene:

Interessert i å jobbe for Aker BP? Registrer din CV i Webcruiter.

Følg med på ledige stillinger på våre nettsider og i media og bruk din Webcruiter profil til å søke når passende stilling annonseres. Takk for din interesse i vårt selskap!

Aker BPs personell som leder rekrutteringsprosessen er DNV sertifiserte og benytter DNV godkjente verktøy som en del av utvelgelsen. Dette i tillegg til bruk av beste praksis i gjennomføring, gjør at vi håper alle søkere vil oppleve søkerprosessen som god.

Merk: Aker BP driver i all hovedsak rekruttering selv. Vi har IKKE konsulentselskap engasjert til denne jobben, med mindre dette er spesifisert i annonsetekst her på hjemmesiden.