Tredje best på nett

Artikkelen er fra nyhetsarkivet til Det norske.

5. mars 2009

Det norske oljeselskaps hjemmesider er belønnet med bronseplass i Farmandprisen for beste nettsted 2009. Selskapet var som en av fem nominert i kategorien for børsnoterte selskaper. I følge Farmand juryen er det de mest ressurssterke og toneangivende norske selskapene som deltar i denne hovedkategorien. Om www.detnor.no sier juryen,

”Oljemyggen presenterer en oversiktlig og tydelig nettside med noen spennende design elementer som nærmest opphever tyngdekraften. Den forseggjorte presentasjonsvideoen er både kreativ og informativ og holdt juryen i ånde gjennom hele innslaget”.

Vi ble bare slått av AF Gruppen og Telenor. I fjor vant StatoilHydro foran Hydro og Orkla.

Om Farmandprisen

Farmandprisen for beste nettsted har vært delt ut siden 2006. Hensikten med konkurransen er å bidra til høyere kvalitet på norske nettsteder. Prisen deles ut til selskaper som yter en bemerkelsesverdig innsats for å kommunisere med omverdenen gjennom sitt nettsted, det være seg kunder, partnere eller investorer.

Les mer om Farmandprisen på www.farmandprisen.no.

Samarbeidspartnere på hjemmesiden er Scanpartner på design, Headspin på filmene og designelementer,og Screenpartner som er leverandør av løsning og teknisk hjelp.

Dette er Det norske (`DETNOR`):
Det norske er det nest største selskapet på norsk sokkel som operatør for 27 lisenser, og med deltakelse i totalt 47 lisenser. Det norske er operatør for Frøyutbyggingen og vil i 2009 operere ni letebrønner i Nordsjøen og Norskehavet. Selskapet har sin virksomhet kun på norsk sokkel.

Det norske har i dag 130 ansatte, og veksten fortsetter. Selskapets forretningskontor er i Trondheim. Hovedkontorfunksjoner er delt mellom Oslo og Trondheim. Selskapet har også kontorer i Harstad og Stavanger.